Zangles bij Coen

Coen Honig is een gedreven zangdocent. Hij heeft een lespraktijk in Den Haag waar hij zangers opleidt in het zingen van klassieke muziek . Zangers uit Haagse koren, maar ook uit het hele land (en soms zelfs daarbuiten) komen bij hem op les. Daarnaast geeft Coen koorvorming aan diverse groepen en koren. Hij geeft behalve sololessen ook duet- en ensemble lessen. Tevens coacht hij zangers die samen werken met instrumentalisten zoals pianisten, luitisten.

Coen organiseert zelf producties en concerten voor zijn studenten. In de afgelopen jaren werden bijzondere studentenconcerten uitgevoerd waarbij Pergolesi’s Stabat Mater, Membra Jesu Nostri van Buxtehude, Die Sieben Letzte Worte van Haydn en  de Brockes Passion van G.F. Handel ten gehore werden gebracht.

Ook vakzangers weten hun weg naar Coen Honig te vinden. Door zijn kennis van de Alexandertechniek en zijn gedegen techniekkennis kan hij uitstekende zangers helpen om nog beter te zingen. Zo is Coen bijvoorbeeld ingehuurd als vocal coach voor de zangers in de professionele operaproductie’s “Orlando”  en “Ottone” van Handel, die in 2013 en 2015 onder leiding van Leonardo Valiante plaats vonden.

Coen was enkele jaren als zangdocent verbonden aan de Paul van Vliet academie in Den Haag, waar hij zangles gaf aan mensen die een loopbaan als cabaretier ambiëren. Hij gaf op deze opleiding ook lessen algemene muziekleer.

Een bijzonder aspect in Coen’s werk is zijn coaching aan transseksuele mensen die aan hun stem willen werken. Door zijn afstudeerscriptie aan de Schumann Academie “Adam zonder Appel”, over de transseksuele mannenstem, werd hij een expert op dit gebied, en inmiddels heeft hij al veel transseksuele mannen en vrouwen geholpen om hun eigen stem te vinden en hier op een gezonde manier gebruik van te maken. Coen geeft ook workshops aan groepen transseksuele mannen en vrouwen. Hij werkt hierbij samen met Transvisie, de patientenvereniging voor Transgenders. Daarnaast geeft Coen ook workshops aan andere groepen, bijvoorbeeld in het kader van teambuilding.

Een les bij Coen Honig kost 60 euro per uur. Voor groepscoachings geldt in principe het zelfde uurtarief, waarbij reistijd voor het zelfde uurtarief wordt gedeclareerd. Voor workshops wordt in overleg een prijs vast gesteld.

Annuleren van lessen kan tot 24 uur van te voren kostenloos. Daarna worden de kosten in rekening gebracht, tenzij er sprake is van ziekte of een calamiteit.Zie ook de algemene voorwaarden.