All Inclusive in Theater de Naald in Naaldwijk (17-04-2016)
april 18, 2016
Nog sneuer! (31-05-2016)
mei 31, 2016

Sneu (23-5-2016)

Wekenlang gerepeteerd met Capella Sine Nomine voor een prachtig koor programma. Afgelopen weekend zou ik met ze mee zingen in Dordrecht, en zondagmorgen een deel van het programma in de kathedraal in Rotterdam. Vrijdagavond toen ik ging slapen was er nog niet zo veel aan de hand, wel een beetje snotterig maar zaterdagochtend liet mijn lijf me weten dat zingen er de komende dagen niet in zou zitten. Zo jammer!

Gelukkig is er een herkansing. Volgend weekend nog twee concerten, en dan ben ik vast wel weer beter. Het eerste concert is zaterdagavond in Utrecht, in de Willebordus Kerk in Utrecht en zondagavond gaan we in de herhaling met het zelfde programma in de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk aan de Loosduinseweg in Den Haag. Je mag er ook nog gratis naar binnen!

Een beschrijving van het concert vind je hier.

Komende Project