Sneu (23-5-2016)
mei 23, 2016
AmaSing
augustus 6, 2016

Nog sneuer! (31-05-2016)

Helaas, ik was niet genoeg opgeknapt om de concerten van afgelopen weekend mee te zingen. Mijn stem deed het nog helemaal niet, en bovendien was ik zo aan het hoesten dat ik zelfs niet kon gaan luisteren naar Capella Sine Nomine. Heel erg jammer want overal op facebook lees ik hoe mooi het was, hoe fijn het koor heeft gezongen. Ik baal er echt van dat ik er niet bij kon zijn.

Het is een vervelend virus. Na het snotteren en de koorts kwam de hoest, en die put me redelijk uit. Ik heb net weer het eerste uurtje les gegeven en dat lukt wel, ik kan zelfs weer een beetje dingen voorzingen als dat nodig is. Maar dat kriebelhoestje veroorzaakt door steeds een klein beetje slijm bij mijn stembanden is wel heel erg irrritant. Het moet slijten zeggen ze dan. Maar het maakt een slijtbestendige indruk, dit hoestje.